Video prospecting voor b2b

Een groot gedeelte van de bedrijven in de B2B sector gebruikt de telefoon om afspraken te maken. Toch vinden de meeste mensen het vervelend om ongewenste telefoontjes te ontvangen. Is het tijd voor iets beters? 

Niemand kan zo goed een eerste contact leggen als jijzelf. De kracht van video prospecting is daarom heel simpel: dat ben je zelf. Door een persoonlijke connectie te maken ga je B2B leads genereren op een vriendelijke én leuke manier!

WAT IS VIDEO PROSPECTING?

Video prospecting doorbreekt de eeuwige paradox rondom ‘cold calling’ en ongewenste telefoontjes. Met video prospecting kom je op een vriendelijke manier in contact met prospects. Hoe? Door het opnemen en versturen van een persoonlijke videoboodschap. Het maakt leadgeneratie voor alle partijen een stuk prettiger. Conversies schieten omhoog!

WAAROM KIEZEN VOOR VIDEO PROSPECTING?

We weten dat de eerste indruk een krachtig wapen is. In de eerste 10 seconden vormen we al een oordeel over iemand. Lichaamstaal is hiervan de belangrijkste factor. Waarom zouden we dit niet in ons voordeel gebruiken? Een video stelt ons in staat het eerste contact tot leven te brengen. Jouw boodschap komt krachtig en persoonlijk over. De positieve reacties geven bovendien een boost aan je salesteam!

Aan de slag met B2B Video Prospecting?

VIDEO PROSPECTING WERKWIJZE

Het concept is simpel: we nemen een persoonlijke video op voor jouw prospect. Aan het einde van de video verschijnt jouw agenda in beeld waarin een korte kennismaking van 15 minuten kan worden ingepland. Easy! Wij begeleiden je in het gehele proces en zorgen ervoor dat de video precies vertelt wat het moet vertellen. Zo gaan we in grote lijnen te werk:

1. Doelstelling

We beginnen met de doelstelling. Wat moet de video vertellen?

2. Video script

We helpen met het schrijven van een krachtig video script waardoor de boodschap helder overkomt.

3. Adressen

We maken een mooie selectie van adressen aan wie we de video gaan toesturen.  

4. Campagne inrichten

We richten de video prospecting campagne voor je in met de daarbij benodigde software.

5. Training

We starten met het trainen van de accountmanager – of de persoon die de video’s gaat opnemen – om ervoor te zorgen dat de video beslagen ten ijs komt. Je hebt voldoende ruimte om te oefenen!

6. Versturen

Nadat de video is goedgekeurd gaan we deze versturen via e-mail. De e-mails zullen automatisch worden opgevolgd middels slimme automation software.

Zij kozen voor Leadsupply

video prospecting software

HUBSPOT

We maken gebruik van de alles-in-één software van Hubspot. Via Hubspot Sales starter versturen we video’s met behulp van effectieve e-mail templates. Ook versturen we automatische opvolg e-mails, waardoor je ook nog tijd kunt besparen.

VIDYARD

Vidyard is een innovatieve online video tooling waarmee we de video’s eenvoudig opnemen en versturen. De app biedt de mogelijkheid om video’s met je smartphone op te nemen, versturen en te monitoren. 

Vriendelijk en effectief leads genereren?

b2b leads genereren op een vriendelijke manier?

Ben je nieuwsgierig geworden hoe je video prospecting kunt inzetten voor jouw organisatie? En hoe je B2B leads kunt genereren op een leuke en vriendelijke manier? Laat hier je gegevens achter dan nemen wij snel contact met je op! 

Leadsupply

Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

T. 073 689 1000
E. info@leadsupply.nl

Volg ons