AI Video
Prospecting

Breng je eerste indruk tot leven

Wat is AI Video prospecting?

AI Video prospecting doorbreekt de eeuwige paradox rondom ‘cold calling’ en ongewenste telefoontjes. Met AI Video prospecting kom je op een vriendelijke manier in contact met prospects. Hoe? Door het opnemen en versturen van een persoonlijke video. Met onze slimme AI-aanpak kost dit ook nog eens heel weinig tijd. Het maakt leadgeneratie voor alle partijen een stuk prettiger. Conversies schieten omhoog!

wat is video prospecting

AI Video prospecting voordelen

Vriendelijke manier van B2B leadgeneratie

Positieve en waardevolle gesprekken voeren

Snel in contact komen met potentiële klanten

AI technologie

Vliegende start maken met AI technologie

We zien dat bedrijven in de B2B-sector nog altijd de telefoon oppakken en bellen om afspraken te maken. Tegelijkertijd merken we ook dat mensen het vervelend vinden om ongewenste telefoontjes te ontvangen. Is het tijd voor iets nieuws?

Niemand kan zo goed het eerste contact leggen als jijzelf. De kracht van AI Video Prospecting is daarom heel simpel: dat ben je zelf. Door een persoonlijke connectie te maken, kun je op een vriendelijke, leuke en snelle manier meer B2B-leads genereren!

We weten dat de eerste indruk een krachtig wapen is. In de eerste 10 seconden vormen we al een oordeel over iemand. Lichaamstaal is hierbij de belangrijkste factor. Waarom zouden we dit niet in ons voordeel gebruiken? Een video stelt ons in staat het eerste contact tot leven te brengen. Jouw boodschap komt krachtig en persoonlijk over. Met de inzet van de nieuwste AI-technieken kost het ook nog eens heel weinig tijd. De positieve reacties geven een boost aan jouw salesteam!

Ervaringen

ervaring video prospecting

Toen ik mij aan het oriënteren was op video prospecting, had ik wel vragen. Slaat het aan? Is het leuk genoeg en kunnen wij dit wel?

Maar het werkt super goed! Het is een onderscheidende manier van jezelf presenteren – en voor de klant is het prettig om de video te bekijken wanneer het uitkomt. We krijgen veel meer reacties dan op een gemiddelde mailing.

We bereiken met elkaar zo’n 15% conversie. Ook merkt de ontvanger vaak op dat dit een leuke manier is om de dienst onder de aandacht te brengen. We hebben al diverse nieuwe opdrachten mogen verwelkomen

Ilka Mastenbroek
Accountmanager Taaltoetsers
Bisbee Flexonderwijs

Onze pakketten

Basic 

Maak een start met het inzetten van AI Video prospecting. Ervaar de kracht van personalisatie en AI en laat het voor je werken, zodat jij alleen de leuke gesprekken hoeft te voeren!

  • Met het Basic pakket stuur je wekelijks 50 video’s
Starter

Schakel naar de volgende versnelling en verhoog het aantal video’s, waardoor jij het aantal afspraken in jouw agenda kunt verhogen. Meer tijd over voor het voeren van gesprekken!

  • Met het Starter pakket stuur je wekelijks 75 video’s
Pro

Willen jullie er helemaal voor gaan? Met het Pro-pakket stuur je wekelijks voldoende video’s uit om alle agenda’s van de sales managers wekelijks te vullen. Kom maar op met die leads!

  • Met het Pro pakket stuur je wekelijks vanaf 100 video’s 

Benieuwd naar AI Video prospecting?

Wil jij prospects op een verfrissende manier benaderen én de kracht van AI voor je laten werken? We vertellen je graag meer over onze AI Video prospecting aanpak.