crm implementatie

Hubspot CRM implementatie

Meer doen in minder tijd

Verbeter je salesproces en werk efficiënter samen

Wil jij efficiënter samenwerken in een modern CRM-systeem? Met als resultaat een gestroomlijnd salesproces dat meer kansen oplevert?

Het HubSpot CRM helpt je jouw dagelijkse taken te automatiseren, waardoor je meer kunt doen in minder tijd. Benieuwd hoe het werkt?

leadsupply diensten

Wat levert Hubspot je op?

Meer doen in minder tijd

Met het CRM van HubSpot automatiseer je eenvoudig je handmatige taken. Stuur bijvoorbeeld automatisch een opvolg-e-mail bij een offerteaanvraag.

Een duidelijk en gestructureerd
salesproces

Met behulp van het HubSpot CRM richt je een consistent en duidelijk salesproces in. Volg de status van een opportunity aan de hand van dealstages.

Overzicht van al je taken

In het CRM-systeem van HubSpot behoud je overzicht van al je salesactiviteiten. Alle gegevens van (potentiële) klanten worden op één centrale plek opgeslagen. Hierdoor heb je inzicht in alle resultaten en activiteiten van je salesafdeling.

Hubspot overzicht van contact

CRM: de kern van je organisatie

Een CRM-systeem vormt de centrale spil van je organisatie. Doordat je al je klantgegevens centraal beheert, krijg je inzicht in de activiteiten van alle afdelingen. Zo werk je samen aan dezelfde doelstelling: het creëren van meer klanten en ambassadeurs!

hubspot logo

Waarom met ons je CRM implementeren?

Duurzame werkwijze

Samen stellen we een handboek op waarin staat hoe iedereen in het CRM-systeem van HubSpot gaat werken. Zo zorgen we voor een duurzame werkwijze.

Altijd schone data

We kijken samen naar welke data je verzamelt en bepalen of het nuttig is. We weten precies hoe jij eenvoudig je data segmenteert en opgeruimd houdt.

Snelle implementatie

We zorgen ervoor dat je CRM-systeem snel operationeel is en technisch goed functioneert. Zo kun je snel aan de slag met het binnenhalen van nieuwe klanten.

Een CRM dat past bij jou

Bij de inrichting van het CRM stellen we jouw doelstellingen centraal. Op deze manier voldoet het CRM-systeem zo goed mogelijk aan jouw behoeften.

Ervaringen

ervaring met hubspot crm implementatie

“Voor ons was Leadsupply onderdeel van de zoektocht naar een nieuw CRM en een programma waar Sales en Marketing hand in hand gaan. Het advies, de implementatie en de huidige begeleiding, maakt dat ik Leadsupply bij iedereen van harte aanbeveel.”

Paul van Dieperbeek

Sales & Marketing manager, Hobij

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd wat het moderne CRM van HubSpot kan doen voor jouw organisatie? Laat dan hier een berichtje achter, we vertellen je graag meer!