Koude acquisitie uitbesteden

Laat de kracht van AI voor je werken

Koude acquisitie via AI video

Als verkoper ben je voortdurend op zoek naar nieuwe kansen in de markt. Je wilt graag je agenda vullen met waardevolle afspraken en gaat actief op zoek naar nieuwe contacten. Dit is echter niet altijd gemakkelijk.

Het uitbesteden van je koude acquisitie aan een extern bureau kan een groot deel van de hoofdpijn wegnemen en ervoor zorgen dat je snel en effectief in contact komt met nieuwe mensen.

Met geavanceerde AI-technologie maak je gebruik van de kracht van kunstmatige intelligentie om je doelgroep snel en grondig te analyseren. Je stuurt gepersonaliseerde video’s waarmee je jouw prospects echt verrast.

Deze innovatieve aanpak heeft al honderden bedrijven geholpen om de kans op het omzetten van leads in loyale klanten aanzienlijk te vergroten.

Voordelen van Koude acquisitie via AI Video

 Persoonlijke aanpak

Met behulp van AI-technologie stuur je super persoonlijke video’s naar jouw prospects, zonder dat je ze keer op keer opnieuw hoeft op te nemen.

Bespaart waardevolle tijd

Koud bellen en e-mailen is tijdrovend en levert vaak weinig tot geen resultaat op. Met AI-video prospecting bereik je in korte tijd een groot aantal potentiële klanten.

 Kostenefficiënte aanpak

Met AI Video prospecting bereik je een breder publiek tegen lagere kosten. Dit maakt het een ideale oplossing voor bedrijven met een beperkt budget.

 Hogere conversies

Het versturen van persoonlijke video’s zorgt voor een persoonlijke connectie. Dit resulteert in hogere conversieratio’s dan andere vormen van outreach.

Waarom koude acquisitie uitbesteden aan ons?

hubspot crm

We zijn enthousiast! Niets geeft ons meer energie dan leuke reacties van jouw potentiële klanten.

video prospecting

Honderden bedrijven zijn al succesvol in het versturen van persoonlijke AI video’s

Inbound marketing

We testen dagelijks, innoveren continu en delen de beste geteste strategieën met jou

Ervaringen

ervaring met video prospecting

"Toen ik mij aan het oriënteren was op video prospecting, had ik wel vragen. Slaat het aan? Is het leuk genoeg en kunnen wij dit wel?

Maar het werkt super goed! Het is een onderscheidende manier van jezelf presenteren - en voor de klant is het prettig om de video te bekijken wanneer het uitkomt. De respons is vele malen groter dan een gemiddelde mailing.

We bereiken met elkaar zo'n 15% conversie. Ook merkt de ontvanger vaak op dat dit een leuke manier is om de dienst onder de aandacht te brengen. We hebben al diverse nieuwe opdrachten mogen verwelkomen"

Ilka Mastenbroek
Accountmanager Taaltoetsers
Bisbee Flexonderwijs

Koude acquisitie uitbesteden?

Ben je op korte termijn op zoek naar kwalitatieve leads? Dan is je koude acquisitie uitbesteden een uitstekende keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag.