Over ons

Kwaliteit, ervaring en betrokkenheid. Dat zijn de drie pijlers waar Leadsupply op rust. Toen we ons bedrijf in 2005 opzetten, deden we dat met een scherp doel voor ogen. Kwaliteit boven kwantiteit stellen. Wij denken met onze klanten mee, zorgen ervoor dat ze op een bestendige manier rendement uit hun projecten halen en gaan altijd voor een duurzame samenwerking. Zo geven we jouw organisatie die gewilde voorsprong op de markt.

We zijn objectief over leadgeneratie: we bieden zowel inbound als outbound aan

We blijven optimaliseren: er is altijd ruimte voor verbetering

w

We zijn een verlengstuk van jouw organisatie en spreken de taal van jouw klanten

We hebben ruim 15 jaar ervaring in leadgeneratie

Persoonlijke aanpak

Met plezier nemen we je alle beslommeringen rondom het leggen van contact en het maken van afspraken met potentiële klanten uit handen. Maar dat niet alleen, met onze campagnes genereren we ook leads en zorgen we ervoor dat nieuwe contacten uitmonden in duurzame zakenrelaties.

Afhankelijk van jouw doelstellingen voor leadgeneratie gaan we tijdens een telefonische kennismakingssessie bepalen wat de beste oplossing is voor jouw uitdaging. Starten we met inbound marketing, dan doen volgt een uitgebreid onderzoek naar de werkzaamheden die we moeten doen om jouw doelstellingen te behalen.

Gaan we aan de slag met B2B Video prospecting, dan volgt een gezamenlijke brainstormsessie om de propositie te bepalen en een plan van aanpak te maken. Tijdens het opnemen en terugkijken van de video’s krijg je direct de mogelijkheid het resultaat te verbeteren. We kijken samen hoe we het beste rendement kunnen behalen en de juiste boodschap over te brengen. Een persoonlijke aanpak die werkt!

Een score van 17%, top!
Leadsupply heeft al meerdere malen bewezen het onderste uit de kan te halen.

Maurice Koeken

Beleidsmedewerker, Assist

Leadsupply staat garant voor goed gekwalificeerde, hoogwaardige salesleads met een hoog rendement.

Rein van den Bogaerd

Directeur, Werkkosten.nl

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

Een honkvast team

Wij realiseren ons dat we als visitekaartje van jouw bedrijf optreden. Daarom spreken wij de taal van jouw segment en klant als geen ander. Dat doen we met een team van bevlogen medewerkers, dat snel en nauwlettend kansen herkent bij potentiële klanten. Door hun jarenlange ervaring weten zij bovendien precies hoe ze die klik moeten maken en omzetten in concrete, solide leads. Zo zorgen wij er op heldere, vriendelijke en fatsoenlijke manier voor dat jij de duurzame contacten binnenhaalt die je wilt.

  • Overtuigingskracht 82% 82%
  • Betrokkenheid 94% 94%
  • Ervaring 89% 89%
  • Beleefdheid 98% 98%

Samen geven we jou die voorsprong

Erik

Erik

Directeur

“Het succes van een campagne meten we niet af aan onze score maar aan jouw conversie”

Dimphy

Dimphy

Quality coach

“Het coachen van agents, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen op onze campagnes”

Sander

Sander

Office Assistent

“Service bieden aan de klant, daar haal ik mijn voldoening uit”

Dessy

Dessy

Agent

“Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet om er te komen.”

Benieuwd naar onze werkwijze?

Ontzorgen

Wanneer je slechts een gedeelte van je acquisitie of online leadgeneratie wil uitbesteden, ben je bij Leadsupply aan het juiste adres. Maar ook als je volledig ontzorgd wilt worden, kun je altijd bij ons aankloppen. Van het selecteren van adressenbestanden tot het inplannen van afspraken. Samen met jouw marketing en sales team zorgen we ervoor dat zowel jij als jouw prospects leadgeneratie ervaren als leuk en waardevol. Een prettige en vriendelijke manier van contact maken noemen wij dat!

Van het vullen van de funnel tot salesafspraken in je agenda

We ondersteunen jouw marketing- en salesteam

Enthousiast geworden?

Video prospecting of inbound marketing inzetten om meer kwalitatieve B2B leads te genereren voor jouw bedrijf? Een partner voor de implementatie van Hubspot CRM? Een combinatie van beide? Of gewoon eens kennis maken met een kop koffie? Laat hieronder je gegevens achter, we maken graag nieuw contact!​

Leadsupply

Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

T. 073 689 1000
E. info@leadsupply.nl

Volg ons