Over ons

Leadsupply verzorgt sinds 2005 afspraken voor klanten. We hebben dit jarenlang met plezier en succes gedaan. Echter brak er in 2017 een nieuwe tijd aan waarin we zijn gaan innoveren. We kwamen met nieuwe manieren van leadgeneratie in aanraking waardoor we onze horizon zijn gaan verbreden.

Het is daarom dat wij onze dienstverlening hebben uitgebreid, en onszelf beschrijven als B2B leadgeneratie bureau dat bedrijven helpt efficiënter en effectiever te werken. Door een unieke combinatie van inbound en outbound leadgeneratie en de inrichting van Hubspot als motor voor marketing, sales en CRM.

 

Leadsupply

Leadsupply B2B leadgeneratie

We bieden een unieke combinatie aan tussen inbound en outbound

We blijven optimaliseren: er is altijd ruimte voor verbetering

w

We zijn een verlengstuk van jouw organisatie en spreken de taal van jouw klanten

We hebben ruim 15 jaar ervaring in leadgeneratie

Waardevolle aanpak

Bij Leadsupply geloven we in het aantrekken van nieuwe business op een natuurlijke manier. Hiermee bedoelen we, waardevol zijn voor jouw klanten en bouwen aan een lange termijn strategie. Door inbound te combineren met een vriendelijke outbound strategie, zorgen we ook op korte termijn voor leads.

Afhankelijk van jouw doelstellingen voor leadgeneratie, gaan we tijdens een telefonische kennismakingssessie bepalen wat de beste oplossing is voor jouw uitdaging.

Starten we met inbound marketing, dan volgt een uitgebreid onderzoek naar de werkzaamheden die we moeten doen om jouw doelstellingen te behalen. Gaan we aan de slag met B2B Video prospecting, dan volgt een gezamenlijke brainstormsessie om de propositie te bepalen en een plan van aanpak te maken. We kijken samen hoe we het beste rendement kunnen behalen en de juiste boodschap overbrengen. En dit allemaal op een efficiënte wijze. 

Een score van 17%, top!
Leadsupply heeft al meerdere malen bewezen het onderste uit de kan te halen.

Maurice Koeken

Beleidsmedewerker, Assist

Leadsupply staat garant voor goed gekwalificeerde, hoogwaardige salesleads met een hoog rendement.

Rein van den Bogaerd

Directeur, Werkkosten.nl

Benieuwd naar onze werkwijze?

leadgeneratie samen vriendelijk maken

Wil je werken aan een stabiele groei van online B2B leads? En zoek je naar een vriendelijke en efficiënte acquisitiestrategie? Dan ben je bij Leadsupply aan het juiste adres. Van het selecteren van adressenbestanden tot het inplannen van afspraken. Samen met jouw marketing en sales team zorgen we ervoor dat zowel jij als jouw prospects leadgeneratie ervaren als leuk en waardevol. Een prettige en vriendelijke manier van contact maken noemen wij dat!

Van het vullen van de funnel tot salesafspraken in je agenda

We ondersteunen jouw marketing- en salesteam

Enthousiast geworden?

Video prospecting of inbound marketing inzetten om meer kwalitatieve B2B leads te genereren voor jouw bedrijf? Een partner voor de implementatie van Hubspot CRM? Een combinatie van beide? Of gewoon eens kennis maken met een kop koffie? Laat hieronder je gegevens achter, we maken graag nieuw contact!​

Leadsupply

Sint Jacobstraat 31
5211 LP ‘s-Hertogenbosch

T. 073 689 1000
E. info@leadsupply.nl

Volg ons