Leadgeneratie

Salesteams zijn altijd op zoek naar nieuwe effectieve manieren om meer klanten te werven. Online marketing, telemarketing, offline adverteren of simpelweg door de juiste persoon een visitekaartje te geven: leadgeneratie kan op veel verschillende manieren.

Kwalitatieve leads genereren

Online marketing bureau’s en callcenters kiezen veelal voor een duidelijke strategie. Bijvoorbeeld outbound of inbound leadgeneratie technieken. Maar wat is de beste keuze voor jouw business? En is een combinatie ook mogelijk?

Nieuwe klanten werven kan op verschillende manieren. Omdat Leadsupply zowel inbound, outbound en online acquisitie aanbiedt, kunnen wij objectief adviseren wat de beste keuze is voor jouw specifieke situatie.

VIDEO PROSPECTING

We ondersteunen jouw salesteam bij het genereren van B2B leads via video. Video komt krachtig binnen en biedt alle ruimte voor een persoonlijk verhaal. Een verhaal dat niet door iemand anders gereproduceerd kan worden. En dit alles zonder ongewenste telefoontjes. Met onze unieke aanpak helpen we je op korte termijn aan nieuwe contacten en afspraken in je agenda.

Inbound marketing

Met onze creatieve inbound marketing aanpak zorgen we dat leads naar jou komen, in plaats van andersom! Dit doen we door online content te creëren die de vragen en problemen van jouw doelgroep beantwoordt. We zorgen voor een duurzame relatie tussen jou en je B2B klanten en converteren eenmalige bezoekers naar promotors van jouw bedrijf!

Waarom Leadsupply?

Voor welke vorm je ook kiest, met hun betrokkenheid en persoonlijke aanpak zijn onze online marketing specialisten en sales agents een verlengstuk van jouw organisatie. Nieuw contact leggen was nog nooit zo effectief!

Ruim 13 jaar ervaring in B2B leadgeneratie

Van het eerste contact tot een afspraak in je agenda

Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit

We bouwen aan duurzame relaties

Benieuwd naar leadgeneratie voorbeelden?

Door de jaren heen hebben wij honderden klanten weten te helpen in hun zoektocht naar nieuwe B2B leads.

Zij kozen voor Leadsupply

Leadgeneratie uitbesteden?

Ben je op zoek naar kwalitatieve B2B leads, maar weet je nog niet of outbound acquisitie, online leadgeneratie of een combinatie van beiden voor jouw business geschikt is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden.Leadsupply

Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

T. 073 689 1000
E. info@leadsupply.nl

Volg ons

Kennis van Leadgeneratie

Wij hebben ruim dertien jaar ervaring in het genereren van B2B leads en delen onze informatie graag. Lees hier onze laatste blogs over telemarketing, inbound marketing en leadgeneratie in het algemeen.

Wat is inbound marketing?

Wat is inbound marketing?

Wat is inbound marketing?Inbound marketing is een duurzame vorm van online marketing, waarbij de klant centraal staat. Door hulp te bieden bij de problemen en uitdagingen van je doelgroep en je als bedrijf transparant op te stellen, laat je een potentiële klant zelf...

Lees meer
14 voordelen van inbound marketing

14 voordelen van inbound marketing

14 voordelen van inbound marketingMarketeers zijn constant op zoek naar nieuwe creatieve manieren om hun doelgroep te bereiken. Wat nog mooier zou zijn: de doelgroep naar jou toe laten komen in plaats van andersom. Inbound marketing is een strategie die dit mogelijk...

Lees meer