Leadgeneratie

Salesteams zijn altijd op zoek naar nieuwe effectieve manieren om meer klanten te werven. Online marketing, telemarketing, offline adverteren of simpelweg door de juiste persoon een visitekaartje te geven: leadgeneratie kan op veel verschillende manieren.

Kwalitatieve leads genereren

Online marketing bureau’s en callcenters schuiven hun voorkeur voor outbound of inbound leadgeneratie technieken meestal niet onder stoelen of banken. Wat de situatie ook is: wat zij toevallig aanbieden is de beste keuze.

Maar nieuwe klanten werven kan op vele verschillende manieren.
Omdat Leadsupply zowel inbound, outbound, online en offline acquisitie aanbiedt, kunnen wij objectief adviseren wat de beste keuze is voor jouw specifieke situatie.

B2B Telemarketing

We ondersteunen jouw salesteam bij het bellen en bevestigen van nieuwe callcenter leads. Of we nemen de telefonische acquisitie volledig voor je uit handen. Van het selecteren van een prospectbestand tot het aanscherpen van je propositie. Wat je wilt! Met onze persoonlijke aanpak helpen we je op korte termijn aan nieuw contact en afspraken in je agenda.

Inbound marketing

Met onze creatieve inbound marketing aanpak zorgen we dat leads naar jou komen, in plaats van andersom! Dit doen we door online content te creëren die de vragen en problemen van jouw doelgroep beantwoord. We zorgen voor een duurzame relatie tussen jou en je b2b klanten en converteren eenmalige bezoekers naar promotors van jouw bedrijf!

Waarom Leadsupply?

Voor welke vorm je ook kiest, met hun betrokkenheid en persoonlijke aanpak zijn onze online marketing specialisten en sales agents een verlengstuk van jouw organisatie. Nieuw contact leggen was nog nooit zo effectief!

Ruim 13 jaar ervaring in B2B leadgeneratie

Van het eerste contact tot een afspraak in je agenda

Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit

We bouwen aan duurzame relaties

Benieuwd naar leadgeneratie voorbeelden?

Door de jaren heen hebben wij honderden klanten weten te helpen in hun zoektocht naar nieuwe B2B leads.

Zij kozen voor Leadsupply

Kennis van Leadgeneratie

Wij hebben ruim dertien jaar ervaring in het genereren van B2B leads en delen onze informatie graag. Lees hier onze laatste blogs over telemarketing, inbound marketing en leadgeneratie in het algemeen.

Leadgeneratie uitbesteden?

Ben je op zoek naar kwalitatieve B2B leads, maar weet je nog niet of telefonisch acquisitie, online leadgeneratie of een combinatie van beiden voor jouw business geschikt is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Leadsupply

Parade 16
5211 KL ‘s-Hertogenbosch

T. 073 689 1000
E. info@leadsupply.nl

Volg ons