Leadgeneratie voor B2B

Kom in contact met potentiële klanten

b2b leads genereren
b2b leads genereren
leadsupply diensten

Meer leads en klanten?

Of je nu in sales of marketing werkt, in beide gevallen ben je op zoek naar manieren om je doelgroep te bereiken en nieuwe business te genereren.

Maar hoe kom je in gesprek met potentiële klanten? En welke strategie past bij jouw doelgroep?

Ontdek hoe wij je kunnen helpen om op een vernieuwende manier in contact te komen met potentiële klanten. We maken daarbij ook gebruik van innovatieve AI-technieken, waardoor je veel efficiënter gaat werken.

Inbound marketingB2B Inbound marketing

Wil jij dat bezoekers op jouw website contact met jou opnemen?

Inbound marketing helpt je om meer bezoekers, leads en klanten te genereren door kennis te delen. Omdat jij waardevol bent, komen bezoekers vanzelf naar jou toe.

video prospecting

AI Video Prospecting

Merk je dat jouw verkoop inspanningen weinig resultaat opleveren?

Met AI Video prospecting breng je jouw eerste kennismaking tot leven en dit zie je terug in het resultaat! Ontdek de kracht van video in jouw verkoopproces.

crm implementatie

Hubspot CRM implementatie

Wil jij meer salesacties uitvoeren in minder tijd?

Met het CRM-systeem van HubSpot automatiseer je eenvoudig jouw salesproces, waardoor jij je kunt focussen op de belangrijkste taken van je rol.

Ervaringen

ervaring inbound marketing

“De enthousiaste specialisten van Leadsupply hebben ervoor gezorgd dat wij anders naar onze (online) marketing zijn gaan kijken. We zochten naar een vriendelijkere manier om onze visie op ICT over te brengen, inbound marketing lijkt voor ons de oplossing. De nieuwe website die Leadsupply voor ons ontwikkelde is fris en we halen hiermee een mooie stroom aan new business binnen.

Mark Jas

Marketing manager, Nieuwenborg Solit Solutions

ervaring video prospecting

Toen ik mij aan het oriënteren was op video prospecting, had ik wel vragen. Slaat het aan? Is het leuk genoeg en kunnen wij dit wel? Maar het werkt super goed! Het is een onderscheidende manier van jezelf presenteren – en voor de klant is het prettig om de video te bekijken wanneer het uitkomt. We krijgen veel meer reacties dan op een gemiddelde mailing. We bereiken met elkaar zo’n 15% conversie. Ook merkt de ontvanger vaak op dat dit een leuke manier is om de dienst onder de aandacht te brengen. We hebben al diverse nieuwe opdrachten mogen verwelkomen

Ilka Mastenbroek

Accountmanager Taaltoetsers, Bisbee Flexonderwijs

ervaring hubspot crm implementatie

“Voor ons was Leadsupply onderdeel van de zoektocht naar een nieuw CRM en een programma waar Sales en Marketing hand in hand gaan. Het advies, de implementatie en de huidige begeleiding, maakt dat ik Leadsupply bij iedereen van harte aanbeveel.”

Paul Dieperbeek

Sales & Marketing manager, Hobij

Zij gingen je voor

kpn logo
Assist
Adobe

Meer B2B leads genereren?

Meer leads en klanten genereren kan behoorlijk uitdagend zijn. We vertellen je graag hoe jij weer enthousiast kunt worden over leadgeneratie door middel van een innovatieve en vriendelijke aanpak!