HubSpot Gold Partner

Op zoek naar een HubSpot Partner? We helpen je bij jouw HubSpot inrichting en een efficiënte samenwerking tussen marketing en sales. 

voordelen van een hubspot partner

WAARDE TOEVOEGEN
Voor iedereen is het gebruik van HubSpot anders. Het helpt je daarom om samen met een partner je doelen helder te krijgen. Zo voegt HubSpot waarde toe aan jouw business.

HUBSPOT SUPPORT
Werk je met een partner dan kun je altijd terecht met vragen over HubSpot. HubSpot is een geweldige alles-in-een tool, maar het kan soms ook overweldigend zijn. Het is dan fijn als een Partner je helpt om aan de juiste knoppen te draaien.

RICHTING GEVEN
Partners werken volgens een gestructureerd proces voor het inrichten van HubSpot. Door gebruik te maken van de ervaring van een partner, weet je precies waar je in HubSpot moet zijn. 

Enthousiast geworden? 

ONZE WERKWIJZE

Goede software is de eerste stap. Deze vervolgens goed gebruiken de tweede. Wij zorgen er als HubSpot Solutions Partner voor dat de software werkt voor jou.

DOEL BEPALEN

HubSpot is erg breed inzetbaar. Daarom kijken we altijd eerst naar de doelen die jullie hebben gesteld. Op basis hiervan gaan we een plan maken hoe we HubSpot gaan inrichten, zodat HubSpot bijdraagt aan die doelstellingen. Waarvoor gaan we de tool inzetten? En hoe kunnen we zorgen dat HubSpot bijdraagt aan een efficiënter marketing en sales proces? Dit vormt de basis. Vervolgens is de technische onboarding belangrijk om HubSpot startklaar te maken. 

SALES EN CRM

Wil je aan de slag met de Sales en CRM software van HubSpot?

We starten met de technische onboarding. Deze bestaat onder andere uit inrichten van de deal pijplijn en sales reports. We gaan je e-mail koppelen en contacten segmenteren.

Deze stappen vormen de basis van een modern sales proces waarbij data centraal inzichtelijk is, maar ook sturing op resultaten makkelijker wordt.

MARKETING

Kies je voor de Marketing  Hub? Dan zorgen we ervoor dat technisch alles goed is ingericht. Denk aan huisstijl, logo’s, gekoppelde domeinen en social media.

Maar ook zorgen we dat er templates klaar staan waardoor je direct van start kunt met het creëren van online landingspagina’s, blogs en campagnes.

Uiteraard kun je bij ons terecht met al je vragen en onduidelijkheden over de software.

Zij kozen voor Leadsupply

 

hubspot partner inschakelen? 

Wil je een optimaal gebruik maken van HubSpot en waarde toevoegen aan je organisatie? Wij gaan graag met je in gesprek om jullie doelstellingen inzichtelijk te maken en een passend plan te maken. Laat hier je gegevens even achter, dan nemen we contact met je op.Leadsupply

Sint Jacobstraat 31
5211 LP ‘s-Hertogenbosch

T. 073 689 1000
E. info@leadsupply.nl

Volg ons

HubSpot Gold Partner
HubSpot Solutions Partner Program