B2B Telemarketing

Je salesteam is continu on the road. Op weg naar veelbelovende afspraken met nieuwe prospects. Potentiële klanten overtuigen tijdens één-op-één gesprekken: dát is waar de kracht van verkopers ligt.

Het bezoeken van prospects is een tijdrovend proces, want niet iedere prospect is een goede match. Zou het niet fijn zijn als je op voorhand weet dat je iets voor elkaar kunt betekenen? Met onze unieke werkwijze wordt dit mogelijk: een combinatie tussen telemarketing en online video. 

Rendement verhogen met B2B telemarketing en video

Telefonische leadgeneratie wordt nog steeds gebruikt door B2B bedrijven om waardevolle afspraken te maken. Toch vinden mensen het storend om telefoontjes te ontvangen. Met onze unieke werkwijze doorbreken we deze paradox.

Salesafspraken via persoonlijke video

Prospects bezoeken die geïnteresseerd zijn

Vriendelijke manier van contact leggen

Nieuwsgierig geworden?

Onze unieke werkwijze

B2B leads genereren op een vriendelijke manier, dat is ons uitgangspunt. We werken daarom met een unieke combinatie van telemarketing en online video waarmee we B2B bedrijven helpen met het maken van waardevolle afspraken.

Wij selecteren een adressenbestand van bedrijven die we willen benaderen. Vervolgens vragen we telefonisch toestemming om de persoonlijke videoboodschap toe te sturen. De eerste stap in het contact is gelegd!    

De video neem je zelf op, waardoor geen persoonlijke connectie verloren gaat en je jouw verhaal optimaal kunt overbrengen. Jouw prospect wordt verrast door deze unieke benadering. 

 

Wanneer de video akkoord is versturen we deze via automatisch gegenereerde e-mails. Je bespaart hierdoor waardevolle tijd die je nu kunt investeren in ‘hot’ leads.

Een B2B leadgeneratie agency met visie

Innovatie is een belangrijkste aspect van groei. We zijn continu in beweging om de laatste ontwikkelingen in ons voordeel te gebruiken. Dit is ook de reden dat we online video inzetten in combinatie met telemarketing. Video biedt vele voordelen als het gaat om leadgeneratie. Het brengt de eerste kennismaking tot leven – en je gaat efficiënt om met je tijd. Daar geloven wij in!

Ruim 13 jaar ervaring in B2B leadgeneratie

Van het eerste contact tot een afspraak in je agenda

Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit

We blijven zoeken naar innovatieve mogelijkheden

Zij kozen voor Leadsupply

Nieuwsgierig geworden?

Wij helpen B2B bedrijven leads te genereren op een vriendelijke manier met video

 

OUTBOUND LEADGENERATIE uitbesteden?

 

Ben je op korte termijn op zoek naar kwalitatieve leads? Is B2B telemarketing uitbesteden de juiste oplossing voor jou? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

Leadsupply

Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

T. 073 689 1000
E. info@leadsupply.nl

Volg ons