B2B Telemarketing

Je salesteam is continu on the road. Op weg naar veelbelovende afspraken met nieuwe prospects. Potentiële klanten overtuigen tijdens één-op-één gesprekken: dát is waar de kracht van verkopers ligt.

Het maken van nieuwe B2B afspraken is echter een tijdrovend proces en veel ‘nee’ horen is niet goed voor de drive van een verkoper. Acquisitie doen besteed je daarom liever uit aan een telemarketingbureau gespecialiseerd in B2B telemarketing. Veel effectiever!

Rendement verhogen met B2B telemarketing leads

Telefonische leadgeneratie kost tijd. Zeker als je het allemaal inhouse wilt doen. In ons B2B callcenter in Den Bosch helpen onze gedreven sales agents je graag met telefonische acquisitie.

Onze agents maken telefonisch contact, wekken interesse en maken afspraken zoals je dat zélf zou doen.

Wij verkiezen kwalitatieve leads boven kwantiteit

Onze agents zijn een verlengstuk van jouw organisatie

Ruim 13 jaar ervaring in B2B telemarketing

Aan de slag met B2B Telemarketing?

Een B2B callcenter met visie

Veel callcenters proberen zoveel mogelijk leads in een zo kort mogelijke tijd binnen te slepen. Wij geloven daar niet in. Meer dan 13 jaar outbound telemarketing ervaring heeft ons geleerd dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit.

Ruim 13 jaar ervaring in B2B leadgeneratie

Van het eerste contact tot een afspraak in je agenda

Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit

We bouwen aan duurzame relaties

Zij kozen voor Leadsupply

Onze werkwijze

Elke campagne is maatwerk. Wanneer je kiest voor een samenwerking met Leadsupply, ontwerpen en starten wij je campagne in volledige samenspraak. We doorlopen daarbij altijd de volgende vijf stappen:

m

1. Bestandsselectie

Voor een telemarketingcampagne hebben we minimaal 500 telefoonnummers nodig. Het gehele bestand wordt voor aanvang van de campagne ingeladen in onze belsoftware. Het bestand zal tijdens de campagne door ons worden verrijkt. Na afloop van de campagne zal het bestand – inclusief de verrijkte gegevens – bij je worden aangeleverd.

2. Technische opstart

Het aangeleverde bestand wordt ingeladen, agenda’s worden aangemaakt en er worden belscripts geschreven.
Ook zullen we een dagdeel plannen voor de operationele opstart. Tijdens de technische opstartfase zullen we per mail en telefonisch een aantal zaken met je doornemen. We zorgen ervoor dat de campagne helemaal klaarstaat voor de operationele start.

Z

3. Operationele start

We nodigen je uit bij ons op kantoor om samen de campagne op te starten. Na een kennismaking met de agent gaat deze het eerste telefoongesprek voeren. Je luistert ‘live’ mee met de eerste gesprekken van de telemarketeer. Tijdens de opstartsessie denken we samen na over de beste tegenargumenten en schaven we de propositie verder bij. Waar nodig kunnen we aanpassingen direct doorvoeren.

4. Leadpresentatie

Een door ons gemaakte lead, afspraak of informatie-aanvraag wordt per mail aan je gepresenteerd. Informatieaanvragen worden indien gewenst een aantal dagen later telefonisch door ons opgevolgd. Door ons gemaakte salesafspraken kun je na ontvangst zelf bevestigen of opvolgen. Als je liever hebt dat wij de informatie-aanvragen richting prospects versturen en afspraken bevestigen? Geen probleem!

w

5. Coaching en optimalisatie

Bij Leadsupply wordt er dagelijks gecoacht op kwaliteit van de gesprekken. Er luistert geregeld iemand mee met kennis van jouw product of dienst, zodat de kwaliteit is gewaarborgd. Je hebt ook de mogelijkheid om bij ons op kantoor ‘live’ mee te luisteren met de agent die namens jou aan het acquireren is.

Efficiënte telemarketing software

Onze callcenter agents werken met telemarketing software van Steam. Het systeem is volledig geautomatiseerd, waardoor de agent foutloos de juiste contacten belt en geen tijdrovende handelingen tussendoor hoeft uit te voeren. Zo blijven onze agents in the flow en kunnen zij in korte tijd veel prospects benaderen.

De software genereert automatisch uitgebreide rapportages, waardoor de gesprekken continu geoptimaliseerd worden voor nog meer rendement!

Benieuwd naar telemarketing voorbeelden?

Door de jaren heen hebben wij honderden klanten weten te helpen in hun zoektocht naar nieuwe B2B leads.

Kennis van B2B telemarketing

Wij geloven in het delen van kennis. Lees hier onze laatste blogs over business to business telemarketing:

 

Telefonische acquisitie uitbesteden?

 

Ben je op korte termijn op zoek naar kwalitatieve leads? Is B2B telemarketing uitbesteden de juiste oplossing voor jou? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag!

Leadsupply

Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

T. 073 689 1000
E. info@leadsupply.nl

Volg ons