Wij zijn trots op de praktijkverhalen van onze klanten. Deze delen we graag met u zodat u een beeld krijgt van wat Leadsupply voor úw organisatie kan betekenen. Onze persoonlijke, betrouwbare en betrokken aanpak heeft voor veel bedrijven geleid tot een rendementsverbetering, hieronder leest u enkele van onze succesverhalen.

Leadgeneratie voor F-Secure

Probleemstelling

Accountmanagers van F-Secure hebben behoefte aan ondersteuning bij “koude acquisitie” t.b.v. het opzetten van new business-trajecten.

Werkwijze/oplossing

F-Secure richt zich met haar beveiligingsoplossingen zowel op de thuisgebruiker als op de reseller. Deze doelgroepen zijn op hun beurt ook weer onder te verdelen in verschillende domeinen/soorten gebruikers. Dit maakt het voor de accountmanagers lastig én zeer tijdrovend om per doelgroep met een passend aanbod te komen in een eerste kennismakingsgesprek. Na een brainstorm is besloten een drietal campagnes op te zetten: een partnercampagne, een campagne voor de eindgebruiker en een Joint Marketingcampagne. We vergaren zoveel mogelijk informatie in het eerste (telefoon)gesprek. Zo zorgen we ervoor dat het team van accountmanagers efficiënt om kan gaan met haar tijd.

Resultaten

Prospects gesproken

Afspraken gemaakt

Overige leads gegenereerd

Om onze marktgroei te stimuleren, hebben we de marketingfocus gelegd op het creëren van new business middels telemarketingactiviteiten.

We zijn zeer tevreden over de soepele samenwerking: korte lijntjes – ook met de agents, Leadsupply denkt erg goed met je mee hoe de campagne het beste ingericht kan worden om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Zeer tevreden.

Pascalle Versleeuwen

Marketingmanager Benelux, F-Secure

Leadgeneratie en dataverrijking voor Adobe

Z

We leveren leads aan die daadwerkelijk geinteresseerd zijn

Probleemstelling

Resellers van Adobe-software hebben behoefte aan ondersteuning bij “koude” acquisitie

Werkwijze/oplossing

Via direct mails stelt Adobe haar eindgebruikers op de hoogte van alle nieuwe versies en mogelijkheden van deze softwareoplossingen. Deze gebruikers worden vervolgens benaderd door Leadsupply, waarbij wij inventariseren of er behoefte bestaat aan de software en of er eventueel aanvullende informatie over het pakket verstrekt moet worden. Zo genereren wij leads en zorgen wij voor een uitgebreide verrijking van Adobe’s database. Omdat Adobe® haar producten via een reseller-netwerk afzet, worden deze leads door Adobe® verspreid onder haar resellers. Deze resellers nemen daarna contact op met de eindgebruiker om zo een passend voorstel te kunnen doen.

Resultaten

Prospects gesproken

Data verrijkt

Afspraken gemaakt

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan

Databasebeheer en -actualisatie voor Devoon

Probleemstelling

Het klantenbestand van Devoon moet regelmatig geactualiseerd worden.

Werkwijze/oplossing

Leadsupply assisteert Devoon bij het vergroten van hun klanten- en prospectbestand. Het uiteindelijke doel? Het zelf inplannen van een goed gekwalificeerde afspraak met de notaris. Vervolgens gaat een sales consultant op bezoek om met een demonstratie meer van de software te laten zien. Leadsupply voert regelmatig telefonische acties uit om notariskantoren in Nederland op de hoogte te brengen van nieuwe functionaliteiten. Het verrijken van de database is daarbij een belangrijk onderdeel. Gemiddeld tweemaal per jaar wordt het adressenbestand geactualiseerd en uitgebreid door onze medewerkers.

Resultaten

Prospects gesproken

Verwerkte adressen

Salesafspraken gemaakt

n

We zorgen ervoor dat uw database altijd up-to-date is

Leadgeneratie, informatieverstrekking en databasebeheer voor Kaspersky

U

We verkennen de markt voor u waardoor u nieuwe kansen ontdekt

Probleemstelling

Kaspersky wil haar klanten op de hoogte houden van de ontwikkelingen en heeft behoefte aan een up-to-date klantenbestand.

Werkwijze/oplossing

Leadsupply benadert namens Kaspersky haar resellers en distributeurs in Nederland en België om deze te informeren over de nieuwste ontwikkelingen en acties. Ook voert Leadsupply acties uit die gericht zijn op zakelijke eindgebruikers. Daarbij streven wij naar het maken van een gekwalificeerde bezoekafspraak voor een accountmanager of het genereren van een lead voor een van de resellers van Kaspersky. Bij leadgeneratie voor eindgebruikers kiezen wij voor een continu proces, waarbij het opbouwen van een database en het onderhouden van contacten met eindgebruikers het uiteindelijke succes van de campagne bepaalt.

Resultaten

Klanten gesproken

Informatie aanvragen verwerkt

Salesafspraken gemaakt

Onze contactgegevens

In contact komen met Leadsupply? Dat is heel eenvoudig. Laat in het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk.
U kunt ook zelf telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen, u vindt al onze contactgegevens hieronder.

Neem contact met ons op

Leadsupply

Parade 16
5211 KL ‘s-Hertogenbosch

T. 073 689 1000
E. info@leadsupply.nl

Volg ons

Wij nemen contact met u op