Tevreden klanten kopen meer, blijven langer klant en zijn bereid meer te betalen dan ontevreden klanten. Om uw omzet en reputatie te vergroten, is het daarom belangrijk te achterhalen waar uw klanten níet tevreden over zijn. Een klanttevredenheidsonderzoek is de ultieme manier om te ontdekken waar uw aandachtspunten liggen.

We nemen u werk en zorg uit handen

We blijven scripts verbeteren met input uit gevoerde gesprekken

w

We houden u goed op de hoogte met onze rapportages

We trainen een dedicated agent voor uw project

Van klant naar tevreden ambassadeur

Met een klanttevredenheidsonderzoek inventariseert u op welke punten u snel actie moet ondernemen om uw klant te behouden. Maar u ontdekt ook nieuwe kansen. Juist omdat u zichzelf verbetert, zorgt u ervoor dat uw klanten enthousiaster worden. En klanten die bereid zijn hun enthousiasme te delen met de rest van de wereld, zijn van onschatbare waarde voor uw organisatie.

Onderschat nooit de kracht van een tevreden ambassadeur!

U

We verkennen de markt voor u, waardoor u nieuwe kansen ontdekt

We geven een onafhankelijk beeld van de wensen en behoeften van uw klanten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij u een betrouwbaar beeld geven van de wensen van uw klanten.

Erik Koekhoven

Directeur, Leadsupply

Een betrouwbaar beeld

Leadsupply is gespecialiseerd in het opstellen en uitvoeren van gericht klanttevredenheidsonderzoek en helpt u graag op weg met de verbeterslag van uw organisatie. Dat betekent dat wij het onderzoek geheel naar uw wensen, behoeften en specifieke doelgroep kunnen opstellen. Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij u een betrouwbaar beeld geven van de wensen van uw klanten. Maar we richten ons ook op klantbehoud en geven inzicht in individuele prestaties van medewerkers. De handvatten en verbeterpunten die wij u aanreiken, geven wij altijd op basis van wat uw klanten het belangrijkst vinden. Zo kunt u snel aan de slag om de onderzoeksresultaten te verzilveren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van klanttevredenheidsonderzoeken? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Benieuwd naar voorbeelden uit de praktijk?

Bekijk onze cases

Onze contactgegevens

In contact komen met Leadsupply? Dat is heel eenvoudig. Laat in het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk.
U kunt ook zelf telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen, u vindt al onze contactgegevens hieronder.

Neem contact met ons op

Leadsupply

Parade 16
5211 KL ‘s-Hertogenbosch

T. 073 689 1000
E. info@leadsupply.nl

Volg ons

Wij nemen contact met u op