Direct mailing, telemarketing of marktonderzoek: cruciaal punt blijft de doelgroep. Weet u waar uw potentiële klanten zich bevinden? Bereikt u de juiste mensen? Als u een succes van uw business of evenement wilt maken, kunt u er maar beter voor zorgen dat u over relevante en actuele adressenbestanden beschikt. Door uw database-selectie en/of verrijking bij Leadsupply uit te besteden, weet u zeker dat u de juiste mensen benadert.

We nemen u werk en zorg uit handen

We blijven scripts verbeteren met input uit gevoerde gesprekken

w

We houden u goed op de hoogte met onze rapportages

We trainen een dedicated agent voor uw project

Database-selectie

Bij Leadsupply kunt u kiezen uit verschillende selectiemogelijkheden om een adressenbestand te creëren. Van branche tot bedrijfsgrootte of de duur van een contract: wij beschikken over de kennis en het inzicht om de selectiecriteria op een relevante manier aan uw propositie te koppelen. Zo bouwen we aan een krachtige database, waarmee u gegarandeerd een hoger rendement op marketingacties haalt.

Ook als u slechts een beperkt aantal adressen nodig heeft, kunnen wij daarvoor zorgen. Zo beschikt u over een klein, op maat gesneden, adressenbestand dat aan dezelfde selectiecriteria voldoet als een duurder en omvangrijker exemplaar.

We leveren adressenbestanden waarmee u uw rendement verhoogd

n

We zorgen ervoor dat uw database altijd up-to-date is

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Een compleet en up-to-date klantenbestand is onmisbaar voor elke succesvolle marketingcampagne.

Erik Koekhoven

Directeur, Leadsupply

Dataverrijking

Gegevens van hoge kwaliteit zijn van onschatbare waarde voor elke organisatie. U bent dan ook nergens zonder een actueel, compleet en up-to-date adressenbestand. Toch sluipen er op den duur onherroepelijk fouten of hiaten in uw lijst. Dan heeft u dataverrijking nodig. En wij kunnen u daarbij helpen.

Van adressenlijst naar prospectbestand

Dataverrijking is een onmisbaar onderdeel van elke marketingcampagne. Zo scoren mailings aan een specifiek persoon altijd beter dan mailings aan een algemene afdeling. Dan is het wel zo handig als u beschikt over de juiste gegevens van uw contacten binnen een organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren, aanvullen en uitbreiden van uw adressenbestand, zodat u het gerichter in kunt zetten voor marketingcampagnes. De basis is uw eigen bestand dat door ons wordt gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd en aangevuld. Maar we leveren ook op maat gesneden databases aan.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van dataverrijking? Wij vertellen u graag meer!

Benieuwd naar voorbeelden uit de praktijk?

Bekijk onze cases

Onze contactgegevens

In contact komen met Leadsupply? Dat is heel eenvoudig. Laat in het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk.
U kunt ook zelf telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen, u vindt al onze contactgegevens hieronder.

Neem contact met ons op

Leadsupply

Parade 16
5211 KL ‘s-Hertogenbosch

T. 073 689 1000
E. info@leadsupply.nl

Volg ons

Wij nemen contact met u op