Er zijn veel manieren om leads te genereren. Van het maken van afspraken tot het uitnodigingstraject voor seminars of het verrijken van data: Leadsupply helpt u daarbij. Dat doen we in de vorm van telefonische acquisitie en telemarketing, maar we ontginnen ook spannende, nieuwe paden, zoals online leadgeneratie. Zo werken wij op korte termijn aan nieuwe kansen voor uw business en op lange termijn aan een duurzame relatie met uw doelgroep. Want alhoewel we met elk leadgeneratietraject meer klanten, meer verkoop en meer omzet willen stimuleren, gaat het uiteindelijk om de kwaliteit van uw leads. En kwaliteit kunnen wij u leveren.

We nemen u werk en zorg uit handen

We blijven scripts verbeteren met input uit gevoerde gesprekken

w

We houden u goed op de hoogte met onze rapportages

We trainen een dedicated agent voor uw project

We maken afspraken voor u

Als verkoper bent u continu on the road, op weg naar een veelbelovende afspraak met uw nieuwste prospect. Potentiële klanten overtuigen terwijl u ze recht in het gezicht aan kunt kijken: dat is waar uw kracht ligt. Het maken van afspraken besteedt u daarentegen graag uit.

Leadsupply helpt accountmanagers graag met het bellen en bevestigen van leads. Met onze persoonlijke aanpak onderscheiden we ons sterk van veel van onze concurrenten.

We maken salesafspraken zoals u het zelf zou doen

Z

We leveren leads aan die daadwerkelijk geinteresseerd zijn

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

 

Een score van 17%, top!
Leadsupply heeft al meerdere malen bewezen het onderste uit de kan te halen.

 

Maurice Koeken

Beleidsmedewerker, Assist

Hoe we werken?

Volledige samenspraak

Wanneer u kiest voor een samenwerking met Leadsupply, ontwerpen en starten wij elke campagne in volledige samenspraak met u. Samen brengen we allereerst de leadcriteria in kaart. Vervolgens nemen we uw propositie door, maken we een adressenselectie en schrijven we een belscript. Onze agents worden ondertussen intern getraind en voorbereid op uw specifieke case. Zo staat alles bij de opstart in de startblokken voor dat eerste telefoongesprek. 

Directe feedback

Op ons kantoor ontmoet u vervolgens de medewerker die uw campagne uitvoert en luistert u live mee met de gesprekken. Door deze open, transparante aanpak creëren we alle ruimte voor directe feedback en snelle aanpassingen. Wat zou u anders gezegd hebben? Welke tegenargumenten en weerleggingen zou onze agent bij een volgend gesprek in kunnen brengen? Elk gesprek wordt steeds meer op maat gesneden, waardoor we aan het eind van de sessie gegarandeerd op het juiste niveau aan het bellen zijn: zoals u het zelf zou doen.

Zo werken we op korte termijn aan nieuwe kansen voor uw business, maar garanderen we op lange termijn een sterke relatie met uw doelgroep!

 

Leadgeneratie voor F-Secure

Probleemstelling

Accountmanagers van F-Secure hebben behoefte aan ondersteuning bij “koude acquisitie” t.b.v. het opzetten van new business-trajecten.

Werkwijze/oplossing

F-Secure richt zich met haar beveiligingsoplossingen zowel op de thuisgebruiker als op de reseller. Deze doelgroepen zijn op hun beurt ook weer onder te verdelen in verschillende domeinen/soorten gebruikers. Dit maakt het voor de accountmanagers lastig én zeer tijdrovend om per doelgroep met een passend aanbod te komen in een eerste kennismakingsgesprek. Na een brainstorm is besloten een drietal campagnes op te zetten: een partnercampagne, een campagne voor de eindgebruiker en een Joint Marketingcampagne. We vergaren zoveel mogelijk informatie in het eerste (telefoon)gesprek. Zo zorgen we ervoor dat het team van accountmanagers efficiënt om kan gaan met haar tijd.

Resultaten

Prospects gesproken

Afspraken gemaakt

Overige leads gegenereerd

Om onze marktgroei te stimuleren, hebben we de marketingfocus gelegd op het creëren van new business middels telemarketingactiviteiten.

We zijn zeer tevreden over de soepele samenwerking: korte lijntjes – ook met de agents, Leadsupply denkt erg goed met je mee hoe de campagne het beste ingericht kan worden om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Zeer tevreden.

Pascalle Versleeuwen

Marketingmanager Benelux, F-Secure

Benieuwd naar meer voorbeelden uit de praktijk?

Bekijk onze cases

Onze contactgegevens

In contact komen met Leadsupply? Dat is heel eenvoudig. Laat in het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk.
U kunt ook zelf telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen, u vindt al onze contactgegevens hieronder.

Neem contact met ons op

Leadsupply

Parade 16
5211 KL ‘s-Hertogenbosch

T. 073 689 1000
E. info@leadsupply.nl

Volg ons

Wij nemen contact met u op