Gratis Website Analyse voor B2B

Ontvang gratis een uitgebreide analyse van jouw B2B website en ontdek hoe je meer bezoekers en meer leads kunt genereren!

Onze specialisten analyseren je website en maken een op maat gemaakt rapport.

Deze gratis B2B website analyse bestaat uit drie onderdelen:

  • SEO: online zichtbaar en vindbaar zijn
  • Content: de informatie bieden die mensen zoeken
  • Leadgeneratie: anonieme bezoekers converteren naar leads

Wil je ontdekken hoe je meer bezoekers en meer leads kunt genereren met jouw B2B website, vraag dan nu een gratis analyse van jouw B2B website aan!

Gratis website analyse

Waarom is een website belangrijk?

De manier waarop nieuwe business tot stand komt is de afgelopen jaren sterk veranderd. Mensen gaan tegenwoordig zélf op zoek naar de antwoorden op hun vragen, de oplossingen voor hun uitdagingen en de producten en diensten die daarbij aansluiten.

Dat doen ze online, met in de meeste gevallen de zoekmachine van Google als startpunt. Dit geldt niet alleen voor B2C, maar ook voor B2B. In het internettijdperk is het daarom belangrijk om online zichtbaar te zijn voor potentiële nieuwe klanten. Een goede website is daarbij essentieel!

Waarom bieden jullie deze website analyse gratis aan?

Bij Leadsupply werken we vanuit een inbound mindset. Dit betekent dat we potentiële klanten helpen bij hun problemen en uitdagingen. Dit doen we onder andere door het aanbieden van (gratis) waardevolle content.

Kun je met behulp van onze content zelf je online marketing en leadgeneratie succesvol maken? Geweldig! Kost het je toch meer moeite dan je dacht en wil je het graag uitbesteden aan een specialist, dan weet je ons meteen te vinden!

Daarnaast laten we liever zien wat we kunnen, dan dat we er alleen over vertellen. En in het geval van inbound marketing is er wat ons betreft geen betere vorm dan een gratis website analyse!

Kan ik met dit rapport zelf mijn website verbeteren?

Jazeker! Aan de hand van specifieke pagina’s binnen jouw website geven we aan waar verbetering mogelijk is. Tussen de regels door leren we je ook nog eens waarom content, SEO en conversie nu eigenlijk zo belangrijk is voor een succesvolle B2B website!

Goede SEO is van honderden zakelijk afhankelijk en content en conversie is op vele manieren in de praktijk te brengen. Dit rapport is dan ook zeker niet compleet. Wel komen de (in onze ogen) belangrijkste zaken voor een succesvolle B2B website aan bod.